Denny Caknan - Satru 2 MP3

Denny Caknan - Satru 2 MP3

Download lagu Denny Caknan - Satru 2 MP3 gratis hanya di Lagu Terbaru. Lagi Denny Caknan - Satru 2 dirilis di album Satru 2 pada tahun 2022 oleh Denny Caknan. Anda bisa mendownload lagu Denny Caknan - Satru 2 MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Satru 2
Artist Denny Caknan
Album Satru 2
Year 2022
Duration 4:49
File Size 4.41 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Denny Caknan - Satru 2

Wis tak pupuk winihe katresnanku
Kanggo awakmu (kanggo awakmu)
Dungoku tukul lemu urip ayem
Kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu.
Nandes mancep ing atiku

Opo kurang lehku ngerteni karepmu?
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen, ngomong kangen
Ra sah tukaran ae
Mbok dieman-eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru-satru ae, sayangku
Jajal ra sah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo nguripimu, nggo makmurne atimu

Hu-ah, aku ngenteni
Aku ngentenimu, hu-ah-ah-ah-ah

Hu-oh, opo kurang lehku ngerteni karepmu?
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen, ngomong kangen
Ra sah tukaran ae
Mbok dieman-eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru-satru ae, sayangku
Jajal ra sah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo nguripimu, nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru-satru ae, sayangku
Jajal ra sah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo nguripimu, nggo makmurne atimu