Heppy Asmara - Lungset (feat. Theplex) MP3

Heppy Asmara - Lungset (feat. Theplex) MP3

Download lagu Heppy Asmara - Lungset (feat. Theplex) MP3 gratis hanya di Lagu Terbaru. Lagi Heppy Asmara - Lungset (feat. Theplex) dirilis di album Melon Jimbe Reggae Koplo pada tahun 2016 oleh Heppy Asmara. Anda bisa mendownload lagu Heppy Asmara - Lungset (feat. Theplex) MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Lungset (feat. Theplex)
Artist Heppy Asmara
Album Melon Jimbe Reggae Koplo
Year 2016
Duration 4:55
File Size 4.5 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Heppy Asmara - Lungset (feat. Theplex)

Sun sembur esem iki
Masiyo tah udan njero ati
Nono wujute ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo uwah roso ambi riko
Tautah isun ngeloro tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo uwah roso ambi riko
Tautah isun ngeloro tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso

Sepurane dong iso ngelarane rico
Ngalih janji lan ati ngeliyo
Sepurane dong iso ninggalke riko
Sing tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masiyo aku ra ono