Suliyana - Lungset MP3

Suliyana - Lungset MP3

Download lagu Suliyana - Lungset MP3 gratis hanya di Lagu Terbaru. Lagi Suliyana - Lungset dirilis di album Melon Koplo pada tahun 2015 oleh Suliyana. Anda bisa mendownload lagu Suliyana - Lungset MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Lungset
Artist Suliyana
Album Melon Koplo
Year 2015
Duration 5:07
File Size 4.68 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Suliyana - Lungset

Haaa-haaa-hmm

Sun sembur esem iki
Masiyo tah udan njero ati
Nono wujude ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyan
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyan
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi masiyo isun sing ono